Thuis

Guangzhou Sidebike Sport Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Sportco. van Guangzhousidebike, Ltd werd opgericht in 2010, is een vastgestelde productie, ontwikkeling, verkoop in één bedrijf van sportengoederen, gespecialiseerd in de productie van het cirkelen materiaalreeks.

 

De belangrijkste producten zijn: cirkelend schoenen, handschoenen, kleren, helm, kussen, enz.

 

Wij hebben een professioneel R&D-team om ontwikkeling, ontwerp, aanpassing voor klant te maken, populaire stijl, manierkleurenelementen, redelijke embleemcollocatie verstrekken. Tegelijkertijd, kunnen wij de steekproef volgens de gastentekeningen maken, en OEM, ODM orde goedkeuren om alle sportenproducten te produceren.

China Guangzhou Sidebike Sport Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Ons onafhankelijk merk „sidebike“ met hoogte - het kwaliteitsproduct, de uitstekende dienst en de goede reputatie wonnen de klantenondersteuning, en vestigen een goed beeld in de mening van de consument. Ons bedrijf die de „kwaliteit bedrijfs, van het integriteitsbeheer“ filosofie eerst aanhangen, duurt in het „klanten eerst“ principe om voort onze cliënten de uitstekende dienst aan te bieden.

 

Momenteel, zijn onze producten uitgevoerd naar Korea, Maleisië, de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland, Spanje en andere landen van Europa, en duidelijk gemaakt een stabiliteit op lange termijn en goede zakenrelaties.

 

China Guangzhou Sidebike Sport Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

ONS TEAM

De Sportco. van Guangzhousidebike, Ltd, worden wij toegewijd aan het verstrekken van de beste de dienstervaring aan elk van onze klanten.

China Guangzhou Sidebike Sport Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Wij verheugen ons op werken met u uw succesverhaal te bevorderen ontwikkelen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Sportco. van Guangzhousidebike, Ltd werd opgericht in 2010 en heeft 10 jaar bestaan. Sidebike is een vastgestelde productie, ontwikkeling, verkoop in één bedrijf van sportengoederen, gespecialiseerd in de productie van het cirkelen materiaalreeks.

De belangrijkste producten zijn: cirkelend schoenen, handschoenen, kleren, helm, kussen, enz. Wij hebben een professioneel R&D-team om ontwikkeling, ontwerp, aanpassing voor klant te maken, populaire stijl, manierkleurenelementen, redelijke embleemcollocatie verstrekken.

China Guangzhou Sidebike Sport Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Guangzhou Sidebike Sport Co., Ltd. Guangzhou Sidebike Sport Co., Ltd. Guangzhou Sidebike Sport Co., Ltd. Guangzhou Sidebike Sport Co., Ltd. Guangzhou Sidebike Sport Co., Ltd. Guangzhou Sidebike Sport Co., Ltd. Guangzhou Sidebike Sport Co., Ltd. Guangzhou Sidebike Sport Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Sidebike

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 10000000-30000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Sidebike Sport Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Sidebike Sport Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Sidebike Sport Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Sidebike Sport Co., Ltd. Certificaten